Visualiseer voortgang

Zit je met het volgende?

Jullie team of afdeling stond op het punt de volgende stap te zetten, maar toen kwam het Corona virus er ’tussendoor’…Collega’s hebben elkaar al weken niet in het ‘echt’ gezien. Het tempo van het bedrijf of organisatie ligt wel 80% lager. Hoe nu verder? Wel eens aan gedacht die volgende stap in een online meeting te zetten, en…dit te laten visualiseren? Eén sterk beeld motiveert jullie om door te gaan.

Wat gaan we doen?

Door mij in te zetten als graphic recorder tijdens de online meeting maak ik ‘live’ jullie voortgang zichtbaar. De visualisatie van de belangrijkste punten kan tijdens de meeting gevolgd worden, met eventuele tussenevaluaties om iedereen scherp te houden. 

Het resultaat in post-Corona-tijd: visualiseren van het proces triggert goede ideeën en mensen voelen zich gehoord. Het issue krijgt meer helderheid. De voortgang wordt duidelijker. 

Het resultaat in Corona-tijd: De graphic recording is het online gedeelde brein van de groep, die ook na de sessie iedereen bij de les houdt. Dit is wat we nu nodig hebben om het team bij elkaar te houden en gemotiveerd te blijven voor hetzelfde doel.

Portfolio - Colorbomb.nl

Voor wie?

Voor teams die op zoek zijn naar effectieve werkmethoden voor voortgang en teambinding

Dit kun je verwachten

Een graphic recording die meer is dan alleen een visuele samenvatting. Het laat nieuwe dwarsverbanden zien die mogelijk leiden tot oplossingen.

Het stuwt de online sessie voort en maakt jullie binding zichtbaar. Het nodigt uit tot actie.

Uiteraard ontvangen jullie de digitale graphic recording via de chat en/of mail. Met eventueel de vervolgstap erin verwerkt.

Praktische informatie

Duur: een dagdeel
Locatie: In company
Investering: 750 euro ex. BTW

Interesse? Schrijf je in!

Vragen? Bel: 06 24 76 57 04